Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

Carl Schmidt i Sohn Solingen Evermore Chef's Knife in wooden gift box, Професионален готварски нож за обща употреба и накълцване, изработен от горещо-кована, Хром-Молибден Ванадиева стомана, размер на острието: 20.5 см., Карл Шмид и Син Солинген Германия

Carl Schmidt i Sohn Solingen Evermore Chef's Knife in wooden gift box, Професионален готварски нож за обща употреба и накълцване, изработен от горещо-кована, Хром-Молибден Ванадиева стомана, размер на острието: 20.5 см., Карл Шмид и Син Солинген Германия Продадено 
  • Модел: 030100
  • Произведено от: Carl Schmidt i Sohn SolingenПрофесионален готварски нож за накълцване на продуктите или за универсална кухненска употреба, ножът е изработен от горещо-кована, Хром-Молибден Ванадиева стомана и е със стабилна нитована с три нита удароустойчива дръжка.

Технически данни:

Размер на острието: 20.5 см.

Размер на дръжката: 11.5 см.

Стомана Хром-молибден Ванадий

Ножът е опакован в индивидуална дървена кутия и е подходящ за подарък!

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е немска компания в град Солинген, Германия. Компанията е основана през 1829 г. и произвежда кухненски ножове и прибори за хранене.

През годините продуктовите категории се разширяват допълнително и днес марката на Carl Schmidt Sohn Solingen е символ на качество, иновативен и модерен дизайн и практичност на приемливи цени.

Като част от дългосрочната стратегия за управление решена по време на 90-те години се въведе марката CS-KOCHSYSTEME която бързо се разраства в световен мащаб.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е фокусиран върху стойностните прибори за хранене, съдове за готвене и печене, които напълно отговарят на нуждите на семействата и се открояват на пазара.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen предлага своите продукти на външните пазари в продължение на много години и има чуждестранни клонове на всички континенти.Този продукт беше добавен в нашия каталог на събота 01 февруари, 2014.

Авторски права © 2024 SOLINGEN-OUTLET.COM. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com