Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

DICK Germany, Професионален месарски и колбасарски нож с твърдо острие - дървена дръжка, ножът е подходящ за месо, транжиране или общо използване в кухнята, размер на острието: 15 см., Общ размер: 28 см, ДИК Германия

DICK Germany, Професионален месарски и колбасарски нож с твърдо острие - дървена дръжка, ножът е подходящ за месо, транжиране или общо използване в кухнята, размер на острието: 15 см., Общ размер: 28 см, ДИК Германия

48.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 8100715
  • Произведено от: DICK GermanyПрофесионален месарски и колбасарски нож с твърдо острие, подходящ за месо, транжиране или общо използване в кухнята, ножът е произведен от немската фирма "DICK".

Ножът е изработен от високовъглеродна стомана, модел "X55CrMo14" за изключителна острота и якост, ножът е с дървена дръжка.

Професионален нож за майстори месари, магазини за месо или просто за хора които желаят професионални резултати във своята кухня.

Производител: Дик Германия (DICK - Germany)

Технически данни: Дължина на острието: 15см, Дължина на дръжката: 13см, Цялостна дължина: 28см

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 150 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

DICK GERMANY, Миналото и бъдещето, новите времена създават и нови изисквания

Кратка история на фирмата за професионални ножове DICK GERMANY

През 1778 Йохан Фридрих Дик основава работилница за производство на инструменти в Еслинген, през 1873 Paul Friedrich Dick поема компанията и започва заточване и производство на стомана, 1878 е годината на изграждане на малка фабрика в Еслинген, с 20 служители и първата производствена машина, 1889 година е годината на възход на фирмата и преместването й в нов завод в Еслинген вече с повече от 100 служители. Производството на инструменти металургията и дървообраборването се разширява и тогава стартира производството на допълнителни специални инструменти, месарски ножове и сатъри и други режещи инструменти.
През далечната 1893 г. на световното изложение в Чикаго, фирма ДИК-ГЕРМАНИЯ получава световно признание,
1924г. във фабриката на DICK Germany започват и производство на метални циркуляри.
1977г.Основаване на клон в Байройт за производство на месарски и касапски ножове.
1988 Изграждане на склад за дистрибуция в Бирмингам, Англия.
1991г. ДИК Германия основава свой филиал за производство и дистрибуция на ножове за хранителната индустрия, месарските цехове и готварските фирми на френския пазар F.Dick SARL, Франция, 1992 основава друг свой филиал за производство и дистрибуция на ножове за хранителната индустрия, месарските цехове и готварските фирми на Американският пазар Friedr. Dick АД, САЩ.Този продукт беше добавен в нашия каталог на сряда 21 септември, 2022.

Авторски права © 2024 SOLINGEN-OUTLET.COM. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com