Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

Samura Professional "Nakiri Chef’s" Knife 17cm, Професионален готварски нож, модел "Накири", изработен от горещо-кована стомана, размер на острието: 17 см, Самура Япония Professional "Nakiri Chef’s" Knife

Samura Professional "Nakiri Chef’s" Knife 17cm, Професионален готварски нож, модел "Накири", изработен от горещо-кована стомана, размер на острието: 17 см, Самура Япония Professional "Nakiri Chef’s" Knife

124.00лв.Добави в количката:

  • Модел: SM-0043
  • Произведено от: SamuraПрофесионален нож за накълцване на продуктите, изработен от кована Японска стомана Хром-Молибден Ванадий.

Японски кухненски нож "Nakiri" Качествен традиционен за Японската кухня нож, подходящ за рязане на всичко, изключително остър и много удобен.

Дължина на острието - 17.0 см, Дължина на дръжката - 13.0 см

Обща дължина - 30.0, Стомана - Хром-Молибден Ванадий, Дръжка - G10, Тегло - 213 гр. Ножът не е подходящ за съдомиялна машина!

Производител: Самура Япония ( SAMURA JAPAN )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

За да се възползвате максимално от този качествен продукт за най-дълго време, моля, следвайте следните препоръки:

Никога не се опитвайте да режете замразени продукти или кости, не отваряйте консерви и не огъвайте острието - острието може да се счупи или да се огъне. Ръчното измиване с топла вода и последващото изсушаване със суха кърпа ще допринесат за по-дълго и дълготрайно използване на продукта.

Препоръчваме ви да използвате подходящ заточващ камък, за да поддържате остротата на острието.

Ножовете "Samura" са изработени от най-добрите и селектирани японски и шведски стомани, стоманите използвани за ножовете "Samura" са закалени до твърдост от 58 - 61 HRC, остриетата имат традиционна японска форма и тънки остриета, което дава същите фантастични характеристики при използването им.

За ръкохватките на ножовете с марка "Samura" се използват най-добрите съвременни материали: "Мikarta, G10, стабилизирано дърво, мека пластмаса, Kraton и композитни материали.

Ъгълът на заточване при ножовете с марка "Samura" е 17 градуса, което е повече от японските ножове, но по-малко от европейските.

През 2008 г. "Samura" стартира своята първа серия керамични ножове.

От началото на 2010 г. "Samura" произвежда своите продукти на производствени площадки в 4 страни от света.

Сега ние от "Samura" произвеждаме повече от 20 различни серии ножове и огромен брой аксесоари за кухнята, точила за ножове, дъски за рязане и много други.

Екипът на "Samura" много добре разбира че конкурентите му са огромни многонационални компании и единствената стратегия за успех е да бъдем по-добри от тях.Този продукт беше добавен в нашия каталог на петък 21 октомври, 2022.

Авторски права © 2024 SOLINGEN-OUTLET.COM. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com