Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

WAHL Magic Clip Gold 5* + WAHL Detailer Gold - Combo Limited Edition, Комплект професионални машинки за подстригване с вградени Литиево-Йонни батерии, Машинка за основно подстригване и професионален тример за подстригване, WAHL Magic Clip+Detailer

WAHL Magic Clip Gold 5* + WAHL Detailer Gold - Combo Limited Edition, Комплект професионални машинки за подстригване с вградени Литиево-Йонни батерии, Машинка за основно подстригване и професионален тример за подстригване, WAHL Magic Clip+Detailer

865.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 8171-8148
  • Произведено от: WAHL USA1. Професионална машинка за основно подстригване, комбинирана на ток и акумулаторни батерии, професионалната машинка е изключилно надеждна, мощна и същевременно е много удобна за продължителна работа.

Професионалната машинка е оборудвана с близък до нулата нож от неръждаема стомана с възможност за регулиране на ножа за различни милиметри на рязане.

Машинката работи на ток 220 волта или чрез вградените си Литиеви акумулаторни батерии, които се зареждат напълно след около 60 минути с продължителност на употребата им 100 минути.

Почистването е изключително лесно и бързо, дълъг и гъвкав кабел - 2.4 метра за максимално удобство, тегло: 290 гр, изключително мощен DC мотор с 6,500 оборота, широчина на ножа 4 см.

Включени в комплекта осем различни гребена за различни дължини на рязане, 1.5мм, 3мм, 4.5 мм, 6 мм, 10 мм, 13 мм, 19 мм, 25 мм, масло за смазване на ножовете и четка за тяхното почистване!

Гаранция 2 години!

2. Професионален тример за финно и деликатно подстригване, контурна машинка за професионална употреба, тримерът е изключилно безшумен, мощен и същевременно е много удобен за продължителна работа, поради компактният си размер.

Професионалният тример е с възможност за работа на ток и акумулаторни батерии, издържащи около 100 минути работа, като зареждането им е за около 60 минути.

Мощен ротационен мотор с 6800 оборота в минута, тримерът е оборудван с близък до нулата нож от неръждаема стомана - Т-образен, перфектен за очертаване на контури, бръснене и оформяне, ергономичен и красив дизайн с меко сцепление прилягаща удобно в ръката, изключително тих Роторен двигател.

Тримерът се почиства изключително лесно и бързо, тегло: 190 гр., Специален Т-образен нож с размер 38 мм за много по-ниско и финно подстригване, три броя гребени за различни височини на подстригване.

Гаранция 2 години! Производител: УОЛ САЩ (WAHL USA)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!Този продукт беше добавен в нашия каталог на петък 31 март, 2023.

Авторски права © 2024 SOLINGEN-OUTLET.COM. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com