Количката Ви е празна.
за поръчки над 150лв. Офертата е валидна за всички продукти

Classic Stiletto Knife by Frank Beltrame - blade: 12.5 sm, Класически италиански нож с автоматично - странично отваряне, размер на острието: 12.5 см, размер на дръжката: 12.0 см, тип на острието: "Байонет", Франк Белтрам "Стилето" Италия

Classic Stiletto Knife by Frank Beltrame - blade: 12.5 sm, Класически италиански нож с автоматично - странично отваряне, размер на острието: 12.5 см, размер на дръжката: 12.0 см, тип на острието: "Байонет", Франк Белтрам "Стилето" Италия

155.00лв. Продадено 
  • Модел: 28/58b
  • Произведено от: F.BELTRAMEНапълно автоматичен нож със странично отваряне, произведен от световно известната италианска фирма "Frank Beltrame"
Този модел на "Frank Beltrame", е с клинообразно и усилено острие и светкавично странично отваряне, ножът е снабден с бутон възпиращ нежелано отваряне.

Технически данни:

Размер на острието: 12.5 см., Размер на дръжката: 12 см, Размер в отворено състояние: 24.5 см., Размер в сгънато положение: 13 см.

Дръжката е изработена от Биволски рог! Дебелина на горния ръб на острието: 3 мм.

Производител: Франк Белтрам - Италия (Frank Beltrame - Italy)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Молим ви внимателно да прочетете това кратко ръководство с инструкции, което е подготвено за по-добра употреба на ножа, с цел да се гарантира максимална безопасност и запазване на качествените характеристики на продукта във времето.

Oстриета на автоматичните ножове "F.Beltrame"са изработени от неръждаема стомана модели: AISI 420, AISI 420MA5M, AISI 440.

Дръжките са изработени от анодизиран алуминий или неръждаема стомана, оцветени с матова боя 40021 Soft Touch, докато продуктите с автоматично отваряне се отличават с дръжки, изработени от еленов рог, телешки рог, пластмаса, кост, фиксирани с месингови нитове, всички щифтове и винтове са от неръждаема стомана.


КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ

Продуктът не трябва да се използва за храна. Използването му е чисто спортно или колекционерска цел, така че, моля, използвайте го само за тези цели.

Това не е оръжие, и макар да отговаря на изискванията за общата безопасност на продукта, при употреба и в покой, винаги съществува присъща опасност: способността му да реже; следователно никога не трябва да се оставя в ръцете на деца или хора, които имат физически или психически увреждания, за да не се наранят случайно и неволно.

Когато го използвате продукта, моля, следвайте тези инструкции:

Не дръжте ножа за острието, не съхранявайте ножа отворен, препоръчваме да го затворите след употреба.

Дръжте дръжката, като използвате цялата си длан, избягвайте срязващото напрежение на острието

Не огъвайте острието, не хвърляйте ножа, не използвайте върха на ножа като тирбушон за отваряне на бутилки или работен нож;

За да отворите ножа, моля използвайте слота, намиращ се на острието на сгъваемия модел, или натиснете бутона в модела на превключвателя;

Ножът никога не трябва да се поправя лично или от други хора, а само от F.lli Beltrame F&F snc.

Всяка употреба на продукта, различен от описания, по-специално за операции, различни от рязане, трябва да се избягва, тъй като е потенциално опасна.


Почистване: използвайте суха и чиста памучна кърпа, не мийте с вода или морска вода

Не почиствайте острието или дръжката с разтворители, почистете ножа след всяка употреба

Ако го използвате малко, поне веднъж месечно, почистете ножа

Съхранявайте автоматичният нож на сухо място, ако дръжката е от рог, кост или дърво ви препоръчваме да съхранявате ножа в шкаф или затворено чекмедже в затворено положение или със затворено устройство за сигурност.


Поддръжка: заточването на ножа трябва да се извършва само от квалифицирани хора, ремонтът на ножа трябва да се извършва само от производителя / F.lli Beltrame F&F snc / и ви призоваваме да избягвате използването на ножа, ако той не е в перфектно състояние (счупени или повредено острие и т.н.).

Избягвайте използването на ножа ако дръжката е с нарушена цялост или вече няма функционалните характеристики, присъстващи при покупката, само по този начин може да се гарантира максимална надеждност и издръжливост.


Бъдете внимателни с продукта дори след неговото разваляне след употреба, тъй като той все още представлява известна степен на риск и не трябва да се оставя в обсега на деца.

Автоматичните ножове Frank Beltrame Stiletto се произвеждат в Италия от 1953 година . Компанията за ножове е основана от Frank Beltram. Производството на автоматичните ножове Stiletto е част от историята на Италия. Frank Beltrame, помога в магазина на своят баща, където по-късно той започва да работи като чирак. В същото време той посещава училището за традиционни занаяти където той научава всичко за различни материали, за състоянието на най- съвременни технологии за обработка и за различни стилове и дизайн.
През 1958 година Франк и семейството му започват да произвеждат автоматични ножове. Година след като бащата Франкс е починал от инфаркт, Франк основава компанията Beltrame Stiletto. В следващите години той продължава своите изследвания и проучвания за усъвършенстване на качеството на автоматичните ножове, тестове на нови материали и дизайни на ножовете.
След кратък период от време се появяват и евтините копия и имитации от Тайван, които копират традиционния италиански Стилето Автоматичен нож, този неприятен факт изправя Frank Beltrame Stiletto пред нов проблем. За щастие качеството на тези евтини имитации на ножове говори за себе си и скоро става ясно че имитациите на оригинала не могат да се сравняват с истинските италиански автоматични ножове Frank Beltram.
Автоматичните ножове произведени от Франк Белтрам са признати от най-взискателните клиенти в света.
През 2005 ножовете Frank Beltrame Stiletto получават печата за качеството на Maniago, с които те надхвърлиха европейските стандарти за качество. Това означава, че тези прекрасни автоматични ножове се тестват всяка година за качеството на материалите и прецизната им изработка.Този продукт беше добавен в нашия каталог на вторник 17 март, 2020.

Авторски права © 2024 SOLINGEN-OUTLET.COM. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com